Flere innlegg fra denne brukeren

Julekonsert med Eidsvoll janitsjarkorps

Print Skriv ut

Publisert: 24.12.16 06:00

LESERNES EUB: 27. desember er det igjen klart for Eidsvoll janitsjarkorps' julekonsert i Eidsvoll kirke.

Nå som julen er kommet, er det snart tid for årets siste konsert for «Janitsjar'n». Det finnes nok de som mener vi venter med det beste til slutt, og basert på publikumstall kan nok det stemme. Julekonserten er som oftest den best besøkte av konsertene våre i løpet av året.

Det nærmere 40-musikant store korpset dirigeres i år igjen av Espen Aslaksen. Espen tok over korpset i 2014, så dette er hans tredje julekonsert med oss. Hele tre av våre unge, nye musikanter skal være solister under konserten, mens Kristin Bjerkerud er med som sangsolist.

I år blir det for første gang en smakebit på stykket korpset skal spille i NM til våren - «Between the two rivers» som består av fire variasjoner over «Vår Gud han er så fast en borg». Tradisjonen tro blir det et variert program, og som alltid avsluttes konserten med allsang på «Deilig er jorden».

Før vi setter i gang kl 1800 med vår konsert på tirsdag, tyvstarter vi litt med å spille «Bruremarsj fra Lødingen» under en vielse i kirken. Etter å ha fremført denne to ganger i høst på konserter, er det moro å kunne bruke den til det den er ment for.

Vi ønsker alle vel møtt til konserten 27. desember kl 1800.

God jul!


Print Skriv ut
View story related info

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk