I EUB den 5. april (på eub.no dagen før) var det en reportasje med uttalelser og bilde av ordfører og Sp-mann John-Erik Vika hengende over bommen mot Langset kirke.

Han uttaler at han nå vil fjerne denne bommen som har stått til irritasjon for mange. Ja, jeg må virkelig ønsker Sp velkommen etter. Som vel alle EUB lesere har fått med seg har hele tiden Frp vært det eneste partiet som har vært imot - og ikke skjønt hensikten med denne stengselen av Dorrsbakken/Hagabakken.
Både i hovedutvalg og kommunestyret er vårt forslag om å fjerne bommen hver gang blitt nedstemt, selv om det er blitt godt begrunnet og flere løsninger foreslått.
Sp har vært en frontfigur blant venstresiden for stenging, men nå har de plutselig fått andre fornuftige tanker, og det setter Frp selvfølgelig pris på.
Nå vil Vika be kommuneadministrasjonen utrede hans forslag og regner med å få flertall for saken i kommunestyret.
Lykke til.
Arne Körner Haugen
medlem i hovedutvalg
for næring, plan og miljø
leder Eidsvoll Frp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.