Ny lysløype, renovert garderobeanlegg og splitter ny rullestol- og rulleskitrasé. Det meste går på skinner for Eidsvold Værks Skiklub.

Rulleskiløypa er 1.440 meter lang, nyasfaltert, har kostet rett under tre millioner kroner - og skal være åpen for små og store rulleski- og rullestolbrukere. EUB har testet anlegget flere ganger de siste dagene, og er kjempeimponert over alt verdens eldste skiklubb får til. Her er det alt fra eget treningsområde for nybegynnerne til krappe svinger og utfordrende motbakker for eliteutøverne. Klubben har fått på plass en nyvinning som garantert vil trekke til seg mange ivrige skiløpere fra fjern og nær. Det er brukt stor kløkt i planleggingsarbeidet. Dermed blir gevinsten også deretter. Dette er et anlegg alle kan glede seg til å ta i bruk.

Eidsvold Værks Skiklub har også fått til en rekke andre spennende og viktige prosjekter de siste årene. Ny lysløype og renovert garderobeanlegg er to andre eksempler på det. Som mange andre lokale idrettslag er de heldige og har mange ildsjeler som står på for klubben i sitt hjerte. Det er kanskje den viktigste enkeltfaktoren til alle de spennende prosjektene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.