Banen er nå nærmest «bygget inn» av boligbyggingen i området som er satt av til boligbygging i Ullensakers kommuneplan.
En avtale fra 1933 har trolig vært avgjørende for at skytterlaget fortsatt eier og har litt aktivitet på Teigen skytebane. I den avtalen står det at skytterlaget er sikret bane til «evig tid». Hadde ikke skytterlaget hatt denne avtalen er det sannsynlig at laget og aktiviteten hadde lidd samme skjebne som gokartaktiviteten på Nordbymoen. Det kom aldri noen erstatningsbane da området ble gjort om til boligområde, og aktiviteten døde.
Teigen skytebanes standplassanlegg ble rammet av brann for vel fem år siden. Standplassen er ikke bygd opp igjen da man har vært innstilt på å flytte til en ny bane.
Nå ser det ut til at skytterlaget kan få realisert sine planer på Hauersteter. Nord for stasjonen og Hauerseter leir, parallelt med skinnesmia, har skytterlaget fått laget et reguleringsforslag som nå skal til behandling. Dette er i et skogområde og banen er tenkt bygget ned i terrenget for å skape minst mulig støy.
Slik vi ser planene, bør dette være realiserbart. Det bør også være spiselig for politikerne i Ullensaker som snarest mulig ønsker å få frigjort tomta til Teigen skytebane til boligformål og delvis omkjøringsveg.
Støy fra skytebanen bør ikke være noe problem her. Noe støy er det allerede fra jernbane, E6 og fly. Det er alltid vanskelig å plassere støyende aktiviteter, men her må man ha funnet rett plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.