Budskapet fra Einar Madsen (Ap) var klart og tydelig: noe må gjøres med parkeringsforholdene ved stasjonen.
Det er ikke vanskelig å være enig med ham. Det er heller ikke vanskelig å være enige med andre politikere og privatpersoner som har stått i omtrent samme positur i vår avis både på Eidsvoll Verk og andre stasjoner i distriktet de siste årene. Det er blitt noen av dem etter hvert. Parkeringsforholdene ved våre sentrale kollektivknutepunkter varierer fra passe dårlige til ganske håpløse, men noen lyspunkter innimellom.
Forholdene på Eidsvoll Verk er blant de verre. Kravet fra Madsen er at det må bygges i høyden - alternativt at man graver seg nedover. Med den massive husbyggingen som er planlagt rundt stasjonen, den planlagte 1814-byen, ligger det i kortene at man ikke kan breie seg utover.
Det er ikke vanskelig å gi varaordfører Madsen full støtte i denne saken. Dessverre skjer det ingen ting. Politikerne i Eidsvoll har hatt en rekke møter med Jernbaneverket. Det har sikkert ikke manglet på møter og henvendelser i Ullensaker heller.
Jernbaneverket skal omstrukturere og bytte navn. Men nytt navn og logo løser nok lite. Det ser det heller ikke ut til at henvendelser fra lokalpolitikere gjør. Selv om Madsen sier at «vi gir oss ikke». Politiske utspill i lokalavisen om at her må noe gjøres, kan vi i hvert fall konkludere med at ikke har ført fram, så kanskje noen kan komme opp med en ny strategi?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.