Effektivt eller?

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 11.01.17 11:08

LESERBREV. Frp om effektivisering av Eidsvoll kommune.

I forbindelse med budsjettbehandlingen i kommunestyret 13. desember fremla Frp blant annet et punkt i vårt forslaget om at vi mente det var mulig å kunne effektivisere noe i kommunen.

Et lite eksempel: Et gang og sykkelvegskilt var revet ned i sommer, og noen veglys manglet på en strekning. Det var opplyst til meg om at dette var meldt fra til rette vedkommende i kommunen «for lenge siden» uten at det var gjort noe. Den 25.10.16 stilte jeg et skriftlig spørsmål til leder i hovedutvalget for næring, plan og miljø med spørsmål om hvor tid feilene kunne påregnes rettet. I utvalgsmøtet den 1.11 fikk jeg et greit svar. Skiltet skulle settet opp i løpet av neste uke, og lyset skulle utbedres innen 14 dager.

«Skiltgutta» fra kommunen kom som lovet, to menn med en liten lastebil. Etter en liten vurdering satte de i gang, den ene med spade og den andre med en tommestokk. Hullet måtte jo ha korrekt dybde. Nytt skiltfeste hadde de også med og alt var ordnet i underkant av 45 minutter. Kanskje litt lang tid for å grave og måle hullet, med det må sies at de under arbeidet ble heftet av to andre menn som også kom i en liten lastebil med kommunens emblem på. De stoppet og hadde en prat og fikk kanskje løst noen problemer.

Men hvordan gikk det med lyset? Jo, det er fortsatt like svart. Hadde det vært mulig med litt effektivisering?

Arne Körner Haugen

leder Eidsvoll Frp

LES OGSÅ: - Velkommen etter SpComments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
- Vi vil vel ikke ha det sånn på Råholt?
LESERBREV. Råholt er under stort press fra flere utbyggere som ønsker å utvikle sine eiendommer. Dette er både naturlig og forståelig.
Observasjoner og irritasjoner i trafikken NOTUSED
SMÅTT. Svein Furland har noen tenker å dele om trafikken.
Yrkesfag under press NOTUSED
LEDER. Mureryrket sliter med rekrutteringen.
Talenter på snø NOTUSED
LEDER. Det er ikke lett å drive vinteridrett på Øvre Romerike om dagen.
Denne gangen er det personlig NOTUSED
KOMMENTAR. Jeg skal ikke hevde at jeg vet hvordan det er for familien Maslanek på Algarheim å leve med et sterkt handikapet barn, men dessverre vet jeg en god del om diagnosen, skriver Roger Aarli-Grøndalen
«Det grønne skiftet» og skogen
LESERBREV. «Det grønne skiftet» er mye framme i debatten nå, og de fleste av oss forstår det vel slik at framtidig forbruk og arbeidsplasser i størst mulig grad skal baseres på fornybare og ikke forurensende ressurser.
Henrik Wergelands sølvpokal bør få en mer verdig plassering enn i dag
LESERBREV. For en del år siden diskuterte Eidsvoll kommunestyre skjebnen til den berømte sølvpokalen dikteren skjenket sin hjembygd da han lå på dødsleiet.
Hilsen grasrota NOTUSED
LEDER. Grasrotandelen ble lansert av Norsk Tipping 1. mars 2009.
Forberedelse til framtidig eldreomsorg i Eidsvoll
LESERBREV. Helseutvalget i Pensjonistforbundet Akershus har utarbeidet en prognose på befolkningsutviklingen av eldre 80+ i alle kommunene i Akershus.
Må ikke ha DAB NOTUSED
LEDER. Denne uka startet stengningen av FM-nettet. Men man må bevege seg ganske langt nord i vårt langstrakte land for å bli berørt av endringen.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk