I forbindelse med budsjettbehandlingen i kommunestyret 13. desember fremla Frp blant annet et punkt i vårt forslaget om at vi mente det var mulig å kunne effektivisere noe i kommunen.

Et lite eksempel: Et gang og sykkelvegskilt var revet ned i sommer, og noen veglys manglet på en strekning. Det var opplyst til meg om at dette var meldt fra til rette vedkommende i kommunen «for lenge siden» uten at det var gjort noe. Den 25.10.16 stilte jeg et skriftlig spørsmål til leder i hovedutvalget for næring, plan og miljø med spørsmål om hvor tid feilene kunne påregnes rettet. I utvalgsmøtet den 1.11 fikk jeg et greit svar. Skiltet skulle settet opp i løpet av neste uke, og lyset skulle utbedres innen 14 dager.

«Skiltgutta» fra kommunen kom som lovet, to menn med en liten lastebil. Etter en liten vurdering satte de i gang, den ene med spade og den andre med en tommestokk. Hullet måtte jo ha korrekt dybde. Nytt skiltfeste hadde de også med og alt var ordnet i underkant av 45 minutter. Kanskje litt lang tid for å grave og måle hullet, med det må sies at de under arbeidet ble heftet av to andre menn som også kom i en liten lastebil med kommunens emblem på. De stoppet og hadde en prat og fikk kanskje løst noen problemer.

Men hvordan gikk det med lyset? Jo, det er fortsatt like svart. Hadde det vært mulig med litt effektivisering?

Arne Körner Haugen

leder Eidsvoll Frp

LES OGSÅ: - Velkommen etter Sp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.