Da jeg var liten, likte jeg å klippe og lime i blader og lage nye historier. Det var en festlig hobby. Nå ser det ut til at Jens-Petter Jensen har klippet og limt litt i mine uttalelser også.
Jeg ønsker derfor å oppklare noen misforståelser. Som folkevalgt bruker jeg alle kanaler for å finne ut hva folk er opptatt av. Også Facebook. Når noen skriver at de er bekymret for trafikkforholdene på skoleveien for barna sine, ja så tar jeg saken videre inn i de utvalg og styrer jeg er valgt inn i. Det ser jeg på som helt naturlig og min plikt som folkevalgt.
Når det gjelder eiendomsskatt, så vil ikke 200-300 kroner i måneden være uoverkommelig for de fleste. Men jeg har selv vokst opp under gjeldskrisen på 80-tallet og jeg vet godt hva det vil si å grue seg til jul og ferier. 200 kroner kan for mange være en betydelig sum. Jeg er enig med Jensen i at det er uheldig å føre de over på ytelser som for eksempel bostøtte. Særlig siden bostøtten er kuttet under Høyre og Frp-regjeringen, blant annet for dem som er uføre. Eien-domsskatten ligger ikke inne i handlingsplanen før i 2019 og om vi må innføre den fra da, vil vi bruke tiden godt til å se på alle mulige måter for å verne de som har det vanskelig fra før.
Hege Svendsen
kommunestyrerepresentant
Eidsvoll Ap
LES OGSÅ: Eidsvoll Arbeiderparti svarer om eiendomsskatt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.