For meg kan han reise hvor han vil, men i teksten fra turen bruker ordføreren ord som ikke står i ordlista, i hvert fall ikke den lista jeg brukte på skolen. Det kan jo tenkes at banneordet er det han som har skrevet referatet som har tillagt ordføreren, i så fall bør han slutte å skrive i avisen hvis jeg skal fortsette å være abonnent.
Dette med banning har blitt en trend nå, enten det gjelder aviser, fjernsynet, idrettsfolk, Farmen, 71 grader nord og andre. Det gir dårlig signal til den oppvoksende slekt. Skal banneord være det første ordet de hører, er vi jo jammen langt nede. I min tid som skolelærer var det bare lov å bruke ord som sto i ordlista. Det er svært dårlig reklame at idrettsfolk banner i intervjuer etter god eller dårlig prestasjon. Bjørn Dæhlie fikk beskjed av faren sin at for hver gang han banna i fjernsynet måtte han betale 1000 kroner til Frelsesarmeen. Jeg tror ikke Frelsesarmeen ble rik på det. Takk Bjørn, vet at du støtter på andre måter.
Sverre Bogstad
Kløfta

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.