Nannestad bygdeliste er godt fornøyd med at Posten har inngått avtaler som sikrer Post i butikk i Maura og Holter. Dermed opprettholder man det eksisterende tilbudet i hele kommunen.
Nye avtaler
Posten Norge har inngått 845 nye avtaler med Post i butikk. Flertallet fortsetter der de er i dag, men noen steder får nye drivere.
Posten Norge har fornyet avtalen med 770 butikker, mens på 75 steder skifter Post i butikk-driver. De eksisterende avtalene opphører 1. juli.
Innen utgangen av 2016
De nye Post i butikk-avtalene som innebærer flytting til ny driver, vil bli gjennomført innen utgangen av 2016.
Maura og Holter i minst 4 år
I Maura overtar Coop Extra og i Holter forsetter tidligere Rimi, nå Coop Extra.
Avtalene er inngått for fire år med mulighet for forlengelse i inntil totalt sju år.
Rema 1000 tok over i Midtbygda i oktober
Etter at Posten og Kiwi valgte å ikke fornye avtalen, tok Nannestad Bygdeliste i mai 2015 initiativ til et åpent møte med alle brukere og involverte parter. Dette resulterte i at Posten og Kiwi ble ening om at Kiwi Nannestad forlenget avtalen til Rema 1000 åpnet i oktober og tok over Post i butikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.