Jeg ga uttrykk fra talerstolen i kommunestyret den 13. desember at jeg var millimeter fra å stemme for et annet en rådmannens forslag til budsjett, og at enkelte hadde klart å overbevise meg i siste liten til at alternative muligheter der og da ikke var optimale.
Hadde lederen i Eidsvoll SV sitt innlegg fra 21. desember stått på trykk før dette møtet, så hadde jeg ikke stemt for posisjonens løsning. Det han skriver om at de med dårligst råd kjøper de billigste boligene og dermed får lavest eiendomsskatt, provoserer meg voldsomt. Jeg kan vise til at veldig mange flinke personer bygger sin praktbolig med høy egeninnsats og godt gjennomtenkt materialbruk, uten at de nødvendigvis må bruke veldig mye penger. Dette fører til at disse personer, som i utgangspunktet har klart å skaffe seg et fint hus med overkommelig gjeld, blir straffet av samfunnet med høy eiendomsskatt. Dette er personer vi trenger for framtida, i motsetning til alle som lener seg på systemet og får ting altfor lett uten noe innsats. Jeg prater nå selvsagt om ytterpunkter i begge ender, men er for min egen del meget betenkt over å samarbeide med et parti som jeg føler bare er ute etter å dele kaka, uten å ville være med å bake den.
Ole Randin Klokkerengen
kommunestyrerepresentant
Eidsvoll Sp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.