Dette er den 20. gang i nyere tid at Jessheimdagene arrangeres, og det blir stadig større i areal og omfang.

– ­I år er det mer enn 150 små og store poster på programmet, sier Gustavsen.

Det å arrangere et så stort arrangement er imidlertid ikke gjort i en håndvending. Senteret får blant annet god hjelp fra 17 sponsorer og  200 frivillige. Det legges ned  cirka elleve hundre dugnadstimer i tillegg til alt arbeidet de ansatte gjør i løpet av året.

FANTASTISK

Jessheimdagene begynte tidlig på torsdag med tilbud i butikkene og  tivoli før det var klart for sangkonkurransen Stjerneskuddet, Hittegodsauksjon og utdeling av Jessheimprisen, som gikk til Erling Werner Ruud.

– Det som skjer her er helt fantastisk, og det krever blod, svette og tårer, sier Staahle, som er veldig takknemlig for at så mange ønsker å bidra så folkefesten kan arrangeres.

Ordføreren forklarer at Ullensaker er heldige som har et slikt arrangement, og det var tydelig at mange ønsket å få med seg åpningskonserten med Tramp & Knut Reiersrud på Torget. 

– Det er en glede å se alle de blide fjesene, forklarer ordføreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.