Med nybygd ridehall og flere hester i stallen er Mai-Britt Lunde klar for å starte rideskole fra høsten av.
- Rideskolen starter i høst og det vil være en innleid instruktør som skal være her, forteller Lunde og legger til at rideskolen vil være for barn fra seks år og oppover.
- Her spiller det ingen rolle om man har erfaring eller ikke. Vi har hester som passer alle både når det gjelder dressur og størrelse. Vi tilpasser hesten etter barna.
LES OGSÅ: Stein Bentstuen fra Eidsvoll har husdyrproduksjon som yrke og hesteavl som hobby - han vil redde dølahesten

RIDEHALL

Lunde har fra før 19 hester og mange av disse skal brukes i rideskolen.
Siden 2009 har hun også hatt flere fôrjenter på Birkely, og nå gleder hun seg til at flere kan komme til gården for å få glede av hestene.
- Med dobbelt så stor ridehall og så mange flotte hester, tror jeg det blir en fin ramme rundt det hele, sier Lunde.
LES OGSÅ: Minnesund til Trondheim på hesteryggen: - Vi holdt på å bryte da en av hestene skadet seg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.