Store og små musikanter fra Kløfta skolekorps og Jessheim, Hovin og Mogreina skolekorps leverte i helgen nok en fantastisk underholdningskonsert i storsalen Kong Rakne.

Både ordfører og kultursjef i Ullensaker kommune var blant publikum i salen som kunne nyte god underholdning fra de vel 123 musikantene.

Stykker som LaLa Land, Gustav Holsts Suite; Planetene, Beatles og Pirates of the Caribbean var blant stykkene på programmet.

Viktig tradisjon

Dette arrangementet har blitt den viktigste arenaen for musikalsk framføring på skolekorpsenes årsplan i Ullensaker.

– Det er på en scene som denne at musikantene kan få spilt den musikken de liker best. Nyttårkonserten, eller festkonserten, som den ble hetende i år, er den tradisjonen jeg er mest stolt av å ha tilført skolekorpsene i Ullensaker, sier avtroppende dirigent Trond Lunde.

Konserten ble den siste før han, etter nesten 30 år i Kløfta skolekorps, nå overlater dirigentpinnen videre til Maren Kristine Mørck, fra Kløfta. Han har tidligere også dirigert Jessheim, Hovin og Mogreina skolekorps i mange år.

– Dette har på en måte blitt mitt livsverk», sa en rørt Trond Lunde i sin takketale.

Ros fra ordføreren

Musikantene gjorde stas på sin dirigent med både overraskende lysbildeshow og gaver.

Ullensaker-ordføreren hadde også rosende ord til dirigenten fra scenen.

– Jeg er imponert over den innsatsen Trond Lunde har lagt ned i denne tradisjonen. I tillegg til å være en aktiv ildsjel må han være en god pedagog, sa Tom Staahle.

Han var overbevist om at Trond, i tillegg til å være en ildsjel, må være en særdeles god pedagog – som har fått til dette.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.