Sammen lager vi fest, er tittelen på kvelden som Ullensaker Frivilligsentral og en lang rekke andre lokale foreninger arrangerer 15. mars i Kløfta velhus.

– Dette er en multikulturell kvinnekveld der vi kommer sammen på tvers av religioner og nasjonaliteter. Nettverksbygging er viktig for mange, og det kan vi få til her. I tillegg oppfordrer vi folk til å ta med seg en lokal kald matrett så vi kan spise sammen, sier daglig leder Rita Fjeld Hovden som ennå ikke har satt programmet helt.

Hun sier også at barn er velkomne, men at dette er en fin dag til å la pappa ta ansvaret for dem.

– Dette er kvinnenes kveld, og jeg tipper det kommer 100 norske kvinner. Målet er å doble dette, påpeker Fjeld Hovden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.