• KLARGJØR. Regissør Bjørn Ivar Toftnes feier over gulvet, mens Andreas Gravdal ordner med lyden.

Revyen har fått navnet: «Nå blir det greier», og regissør, Bjørn Ivar Toftnes kunne fortelle at publikum ville få muligheten til å le, gapskratte og humre. I tillegg ville det også bli plass til en smule alvor, som skulle gi publikum rom for litt ettertanke.

– Det kan ikke bare være tanketomt tøv, og det er viktig at forestillinga formilder noe. Jeg bryr meg om mennesker, og man kan på en måte si at årets sommerrevy handler om mennesker, sier Toftnes.

INTENSE UKER

– Dette ble skrevet nå nylig, og det har vært noen intense uker med veldig mye jobb. Den siste sketsjen ble skrevet for cirka 14 dager siden, sier han.

Ifølge Toftnes har det blitt mange små justeringer underveis, og det har også blitt noen travle uker for de 15 skuespillerne.

GODE OPPLEVELSER

Hovedmålet med revyen er først og fremst å gi publikum en god opplevelse, og at de sitter igjen med en positiv følelse etter at forestillinga er over, sier regissøren.

Da EUB besøker Panorama er det klart for andre forestilling.

STEMNING I GARDEROBENE

– De fleste er her klokka fem, og flere spiser middagen sin her. Her inne er det mye humor, og vi har et godt samhold, sier noen av de kvinnelige skuespillerne.

– Dette er kjempemorsomt, og jeg får mye energi av å være med på revyen, sier Ane Melby til EUB, samtidig som hun klargjør seg for kveldens forestilling.

– Dette er det gøyeste jeg gjør. Jeg elsker det, sier Marit Tonje Ruud, som EUB skrev om tidligere denne uka. Hun får støtte i det fra flere medskuespillere. 

Selv om det finnes noen små nerver blant skuespillerne er det ikke noe å utsette på stemninga. Det jobbes intenst med å få på plass de siste detaljene før gjengen entrer scenen for oppvarming og etter hvert showstart.

LOKALT OG GLOBALT

Revyens program var variert, og det var både lokal og global humor på programmet. Både lokale politikere fra Eidsvoll og Ullensaker måtte tåle litt humor på sin bekostning. Publikum fikk også møte Eidsvolls neste ordførerkandidat, Dolly Trump, og de ble introdusert for både nettroll og gamle Aslaug som hadde en mening om det meste.

FØRSTE GANG PÅ SCENEN

– Denne revyen er min første opptreden med EAT. Før dette har jeg kun vært i kulissene. Det er veldig morsomt og koselig å jobbe med revyen, sier Ann Jorun Aune, som foreløpig ikke har kjent på nervene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.