Det skinner i svetteperlene som renner nedover panna. Pulsen er høy og pusten tung idet Caroline Kristiansen løper i mål på Blodomløpet sammen med moren Pamela på Gardermoen Campus lørdag formiddag.

– Dette var veldig, veldig slitsomt. Jeg har aldri løpt så langt noensinne. Nå er jeg bare veldig sliten, men også glad og stolt, sier 8-åringen andpusten og stolt til EUB rett etter målgang.

Hun var ikke den eneste som satte personlige rekorder på Jessheim denne formiddagen.

LES OGSÅ: Utfordringer for alle under nytt mosjonsløp ved LHL-sykehuset

Folkefest hele helga

Hele helga har Jessheim vært fylt med konserter og underholdning, boder og foredrag og aktiviteter for små og store fra morgen til kveld. Anledningen er at nye Jessheim Byfestival, åpningsfeiringen til Gardermoen Campus og Barnefestivalen har slått seg sammen til en storslått festivalhelg. Her var et av årets høydepunkt Blodomløpet.

– Dette er et mosjonsløp for alle, hvor løpsgleden står i fokus. Ung og gammel, de med god og dårlig form kan delta, sier Ivar Egeberg som var løpets speaker.

Sangfugl med startnummer

Spent og smånervøs står Hilde Mehlum fra Eidsvoll trippende ved startstreken. Hun er best kjent fra scenen som sanger og sangpedagog.

– Dette er mitt første løp på 50 år. Jeg har aldri hatt startnummer på brystet før. Jeg ville gjøre noe jeg ikke har gjort før. Målet er å komme i mål, sier Mehlum.

Og det gjorde hun. Med medaljen dinglende rundt halsen og et stort smil om munnen.

– Det var en varm opplevelse, men deilig å gjennomføre og føle mestringen, sier Mehlum.

Konsert og legevisitt

I løpet av helga har det vært en rekke store konserter. Alt fra Loveshack og Penthouse Playboys til Katrina Leskanich og Adam Douglas. Han sørget for festivalstemning i solsteiken på Gardermoen Campus lørdag formiddag.

LES OGSÅ: Klart for byfest og barnefestival i Jessheim

Mens soul og funky toner fylte campuset var bamseoverlege Thomas Gren travelt opptatt med å ta imot lokale pasienter. Nå er det Kurt Kildalsens fire bamser som står for tur.

– Det har vært kø, og veldig hektisk. Mange bamser har hatt store skader, og både måtte sy og henvises videre. Etter denne helga tror jeg bamsehelsa i Ullensaker er betraktelig bedre, sier Gren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.