• Folksomt: Det var mange som hadde tatt turen til byen for å få med seg «Stjerneskuddet» og Jessheimdagenes første underholdning.

Tradisjon tro var det også i år sangkonkurransen «Stjerneskuddet» som sparket i gang festen under Jessheimdagene.

Seks spente, forhåpningsfulle og noe nervøse deltakere sto klare for sin opptreden på scenen. Noen var med for første gang, andre hadde deltatt tidligere, men én ting hadde de alle til felles – musikken.

Ikke lagt sangen på hylla

– Alle seks er helt fantastisk flinke! Jeg kan nesten ikke tro det, smiler Elvan Adatepe (13).

Adatepe, som er fjorårets stjerneskudd-vinner, var på plass for å åpne sangkonkurransen.

– Det var kjempegøy å stå her på scenen igjen, men litt deilig å ikke være med i konkurransen. Jeg var ikke like nervøs i år.

På scenen trøkket hun til med to selvskrevne låter.

– Jeg har definitivt ikke lagt musikken på hylla. Etter at jeg vant her i fjor, har begynt å skrive egne sanger, vært med på to musikaler og fortsatt å ta sangtimer, forteller hun.

– Jeg skjelver fortsatt

Etter en verdig start med sang fra fjorårets stjerneskudd, var det de kommende stjernenes tur i en innledende sangrunde. Samtlige kom ut av det med æren i behold, og juryen var så imponert at de valgte å sende alle de seks deltakerne videre til neste dag.

Under finalen fredag ettermiddag, var det imidlertid skedsmojenta Taban Esmaili (15) som stakk av med seieren.

– Å, jeg skjelver fortsatt og kan ikke helt tro det! Men det er veldig gøy, forteller en stolt vinner etter finalen.

Nå venter innspilling av to sanger i studio for femtenåringen.

– Det blir veldig morsomt. Jeg har hatt en drøm om å få gjøre det ganske lenge, og nå blir det virkelig, sier Esmaili.

Fakta Jessheimdagene

  • For 19. året på rad arrangeres Jessheimdagene.
  • Årets Jessheimdager varer fra 10. til 20. august.
  • Som tidligere år har Jessheimdagene et variert program med en rekke konserter, show, aktiviteter for barna, markedsgate og gode tilbud i senteret.
  • Sangkonkurransen «Stjerneskuddet» var det første på programmet under årets dager. Senere torsdag kveld var det offisiell åpning med ordføreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.