– Korsang har dokumentert helseeffekt. Sang og positivitet er essensen i vårt kjære kor, som fra dag én har vært kjent for sin inkluderende stil, lune humor og ståpåhumør. Nå er vi på mannfolkjakt, sier Sol Holter i Opus 89. Koret øver for tiden til en filmmusikk-konsert i mai, og en felleskonsert med store deler av Eidsvolls kormiljø i Eidsvoll kirke allerede i mars. Felleskonserten den 19. mars samler flere kor i Eidsvoll kirke.

– Den 7. mai skal vi ha en vårkonsert på Festiviteten på Eidsvoll Verk. Den har vi kalt A spring to remember. Dette er filmmusikk og annet lettere stoff, sier Holter.

Til høsten skal Reformasjonsjubileet markeres med Bach-kantate

Hun forteller at koret ledes stødig av Linn Asak Andersen.

– Hun er kjent en glimrende solist, og er et funn. Vi tenger deg som vet opp og ned på takt og tone, som forstår verdien av samhandling for samklang og kjenner på trangen til å gjøre noe positivt for egen og andres helse. Du vil ikke angre, sier Holter.

LES OGSÅ: Korpsturné med høy sjarmørfaktor. Søndre Eidsvoll skolekorps er på rekrutteringsjakt

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.