David Hveem gleder seg til å presentere Feiring Jubel & Vassarv i Kafé Henrik førstkommende lørdag.

Storbandet som ble født i Feiring for en god del år siden, har i dag 17 musikere. Både Toten og Eidsvoll er representert - og populær og dyktig dirigent er 21 år gamle David Hveem fra Lena.

Han studerer ved Musikkhøyskolen i Oslo, og målet er å bli musikkpedagog.

GLEDE

- Jeg gleder meg alltid til den ukentlige øvingskvelden i Feiring. Det gir en god følelse å bidra i et band som stadig blir bedre, sier Hveem - som også er utøvende musiker i flere orkestrer. Han spiller både bass og treblåsere.

STIGENDE

- Hva vil du si om nivået?

- Det er stadig stigende, slår dirigenten fast.

- Lørdag er det konsert i Kafé Henrik, og vi er godt i gang med å forberede tre kirkekonserter før jul. Vi gjester Feiring kirke og Eidsvoll kirke - og min egen lokale kirke Hof-kirka på Lena, sier han.

David Hveem har arrangert mye av det Feiring Jubel & Vassarv framfører. Når de er fulltallige, består bandet av 17 musikere og vokalistene Elisabeth Renier og Pål Simen Stemmedalen.

Nils Einar Berger er en av flere som har vært med helt fra starten med saksofonen sin:

- Vi har hele tiden spilt glad storband-jazz. Vi gleder oss til konsertene - og vi spiller gjerne til dans, sier han.

Feiring Jubel & Vassarv har også tidligere spilt i Kafé Henrik.

LES OGSÅ: Fra drikkeviser til julekvad på Kafé Henrik

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.