I løpet av de siste årene har klubben vokst ut av lokalene sine ved flere anledninger. Den siste gangen de var på flyttefot var det kun snakk om noen meter. I de nye lokalene på Dal har de 1200 m² å boltre seg på, og nå ønsker klubben at flere får glede av spillmaskinene.

- Dette er fortsatt en morsom hobby, og hvis vi får inn nok til å dekke husleien er vi fornøyde, sier Are Stig Larsen.

UKJENT FOR MANGE

Siden 2009 har klubben hatt tilholdssted på Dal, men det å si at veldig mange har kjennskap til dem blir en overdrivelse. Håpet er derfor at lørdagens åpne dag skal sørge for at flere får kjennskap til mulighetene som finnes, både som medlem av klubben og som besøkende.

– Vi har noe som passer for alle aldere, og det ser ut til at mange som har benyttet tilbudet har en hyggelig opplevelse, forklarer Larsen.

ØNSKER ALLE VELKOMMEN

I tillegg til å være deleier av firmaet er Larsen klubbens leder. Han opplyser at de har cirka 30 medlemmer som har tilgang til klubben når de selv ønsker, og påpeker at de gjerne tar imot flere.

MORSOM HOBBY

Det er tydelig at mange setter stor pris på hobbyen spillmaskinene gir. Stian Nyberg er deleier av firmaet i tillegg til ivrig klubbmedlem.

– Dette er en morsom hobby, og vi ønsker å dele det med andre, sier Nyberg.

Han forklarer at de fleste spillmaskiner i dag er privateide, og at maskinene gjerne brukes mer når de er samlet på et sted.

MULIG Å REPARERE

Det nye lokalet har mange fordeler. En av disse er at det finnes en egen etasje der det er mulig å reparere spillmaskiner slik at de kan brukes.

- Det er selvsagt kjempemorsomt å spille, men etter hvert som jeg ble eldre fikk jeg også mer interesse for det som er på innsiden av maskinene, forteller Nyberg som stortrives med å gjennomføre alt av vedlikehold.

STOR ALDERSFORSKJELL

– Det spiller ingen rolle om du er 10 eller 90. Jeg har fortsatt til gode å se et annet sted der så mange ulike mennesker går så godt overens som det de gjør her, sier Nyberg.

Han tror mange har et forhold til gamle spillmaskiner.

– Det er nok mange som kan ha glede av dette, og det første skrittet er å åpne dørene for å vise at vi er her, forklarer han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.