Nivået var høyt da ungdommer fra ulike grupperinger møttes til konsert i Mago B lørdag.

Det var nesten 200 mennesker på plass når Eidsvoll Ballettsenter viste fram to fantastiske dansegrupper, Eidsvoll Soulchildren sang og UKM- og MGP Jr.-deltakere framførte sine låter.

Lokalet var utsmykket med klær hengene i taket og vegger.

– Helt fantastisk er vel det eneste riktige ordet, sier arrangør Ragnvald Holst-Larsen.

Alle var spent på lokalet

– Vi har aldri spilt på et så rått sted, sier Magne som er en av gutta i bandet Beat2Fire fra MGP Jr.

– Også var det jo sinnssykt bra publikum med masse jenter, skikkelig gøy, flirer Magne. – Vi koste oss skikkelig og håper alle damene kommer igjen neste lørdag.

Til lørdag er det nemling konsert igjen, og da kommer nesten alle deltakerne fra MGP Jr.

Lokale artister

I tillegg til bandet fra Asker så var det mange lokale artister. Bandet som gikk videre fra UKM i Eidsvoll spilte.

– Vokalisten i bandet Sofie og Isabelle som også var med på UKM var utrolig flinke og fikk bra respons i publikum, forteller Holst-Larsen.

LES OGSÅ: Akustisk opplevelse på Mago B med innsamling til matutdeling og klesbyttedag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.