For tredje år på rad inviterer Bøn FK og Amfi Råholt til festivalstemning utenfor senteret.

I år har de med seg Eidsvold Turn og 1814 Event med Kim Kofstad på laget. Til sammen har de to idrettslagene 70–80 personer på dugnad gjennom helga.

setter opp telt

– Etter hvert har vi blitt erfarne med å arrangere konserter og den slags. Vi bidrar på logistikk-fronten og stiller med en del utstyr. Utendørsarrangementer er risikosport. Vi kommer til å dekke mye av plassen med telt, så det er ingen grunn til å bli hjemme dersom været skulle svikte, sier Roar Halvorsen fra Eidsvold Turn.

Samtidig håper han erfaringen til klubbens dugnadsgjeng kommer godt med, etter at både Dal IL og EIF har trukket seg ut av prosjektet. – Det er mange som klager på at det skjer lite i bygda. Forhåpentligvis møter eidsvollingene opp på dette, formaner Halvorsen.

lærer fra år til år

– Vi ønsker alltid å forbedre oss fra år til år. Denne gangen gjør vi blant annet noen endringer på konsert-arealet, sier senterleder ved Amfi Råholt, Nina Kristengård. Sammen med de andre arrangørene gleder hun seg til å skape litt liv og røre på Råholt.

– For oss er det viktig å samarbeide med lokale idrettslag. Det håper vi publikum ser viktigheten av også, og forhåpentligvis blir det mulig å ha dette som en årlig tradisjon, sier senterlederen, som inviterer barn til å oppleve blant annet hesteridning og ansiktsmaling på dagtid.

fokus på god stemning

Mads Tandberg fra Bøn FK sier de har gjort noen forandringer i konseptet.

– Vi brant oss litt på for høye billettpriser i fjor. I tillegg var vi litt uheldige med været, samtidig som arrangementet krasjet med VG-lista på Rådhusplassen. Nå prøver vi oss med et litt mindre artist-budsjett, og dermed billigere billetter. Forhåpentligvis gjør dette sitt til at flere velger å ta turen, sier han.

– Vi lover bra musikk og god stemning. Og her skal folk slippe å stå i kø, lokker arrangørene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.