Når elevene fra Jessheim videregående skole tar over Kong Rakne i Ullensaker kulturhus tirsdag kveld, blir det vanskelig å sitte stille.

Årets forestilling fra elevene fra musikk, dans og drama på Jessheim videregående skole har fått tittelen ¡Hasta la fiesta, baby! Den spenner mellom festens fasade, festens intriger og dagen derpå. Alle skolens 120 elever på linja for musikk, dans og drama fra 1., 2., og 3. klasse deltar i showet.

Musikalrevyen går av stabelen tirsdag 13. mars i kommunens storstue. I tillegg blir det satt opp to skoleforestillinger onsdag 14. mars.

Da EUB overvar noe av de siste musikalske forberedelsene mandag, fikk vi nok en gang bekreftet at denne linja på Jessheim videregående leverer kvalitet. De latinske rytmene som dundret ut i salen varsler god stemning og høy temperatur både på scenen og blant publikum..

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.