For en kveld!, jubler Rita Fjeld Hovden i Ullensaker Frivilligsentral når hun skal beskrive den globale bygdekvelden som ble arrangert for kvinner i Kløfta velhus i forrige uke.

– Dette var et sosialt og lærerikt arrangement for alle kvinnene som kom, og stor glede lå som et positivt lokk over hele kvelden, sier hun.

Arrangementet var en del av Ullensaker kulturuke.

KNIRKEFRITT

Bygdekvelden ble arrangert av Ullensakers bygdekvinnelag, bygdeungdomslag, husflidslag, Røde Kors, foreningen Norden, revmatikerforening, museum, frivilligsentralen, flyktningetjeneste, Nav og stiftelsen Amatea.

– Samarbeidet om planlegging og selve gjennomføringen gikk knirkefritt. Husflidslaget bidro med Ung husflid for å aktiviserte barna som var med. Det var et kjempeflott tilbud som ble svært godt mottatt. Kvelden fortonet seg som et flott samarbeid på tvers av grenser, med 100 damer og barn fra hele 10 nasjoner, påpeker Fjeld Hovden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.