Den ga også mange tusen i kassa, som russen gladelig har delt ut. Først ut var Bøn Unified, som fikk 25.000 kroner. Så ble det overført 20.000 kroner til neste års russekull slik at de skal slippe å starte sin russerevy med skrapet kasse, slik som årets russekull måtte.

På skoleavslutningen kunne russen glede alle ved å overrekke 15.000 kroner til tilrettelagt undervisning på Eidsvoll videregående skole. Men pengedrysset tok ikke slutt med det. I sin russetid har elevene vært på besøk hos Myldreklubben på en av deres samlingskvelder. Der deltok de med sang og dans, sammen med gjengen som møtes på Badet kulturtun. Russen ble veldig imponert av all den kjærligheten og omsorgen som ble vist der, og det ga dem så mye glede at de hadde veldig lyst til å gi noe tilbake.

Dermed ble Myldreklubben overrasket og veldig glad for en sjekk på 15.000 kroner som ble overrakt dem på sommeravslutning deres.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.