• ANNONSE: Eidsvold Blad 1943.

«I fjor delte endel bræmderier paa Hedmarken og Toten ut brændevin som utbytte til sine aktionærer. Da der er tvil om lovligheten av denne utdeling har riksadvokaten git ordre til optagelse av efterforskning. Saadan har allerede fundet sted paa Toten og det er sandsynlig at et av Totenbrænderiene vil bli sat under tiltale for at spørsmaalet med bindende virkning for de andre brænderier kan bli avgjort ved domstolene.»

(Fredag 1. februar 1918)

FØRET PÅ EIDSVOLL SUNDBRO (1918)

Føret på Eidsvoll Sundbro er i en fæl forfatning fortiden. Trafikken særlig av ved til stationen er meget stor og hesterne sliter saa det er stygt at sepaa for at komme over med lassene. Det var vel ikke formeget om veiautoriteterne sørget for at kjøre litt snø paa de værste steder.

For en gangs skyld: Rap dere autoriteter og faa litt sne paa Sundbroen!

(Fredag 1. februar 1918)

ROMERIKE SANGERLAG (1943)

Romerike sangerlag arbeider for å få sommerstevne i Ullensaker.

I Romerike Sangerlags styremøte forleden dag hos formannen Arthur Lodding drøftet man avholdelse av sommerstevne i pinsen, og der arbeides for å få stevnet henlagt til Algarheim i Ullensaker. Man mente da å holde konsert i Furuset kirke om formiddagen og så møtes i lokalet Folkvang , hvor der vil bli arrangert ettermiddagskonsertog annen underholdning. Grunnet vanskeligheter er sommerstevnet de siste to årene blitt avlyst.

(Tirsdag 2. februar 1943)

LARS BRYS BILLEDKVELDER (1943)

Lars Bry skal i slutten av denne uke og i begynnelsen av neste holde lysbilledkvelder forskjellige steder i bygda. Således på Eidsvoll Verk - Festiviteten og Bøhnslund sal, på Minnesund - Kommunelokalet.

Der henvises til dag og klokkeslett og tid i annonse og på plakater.

(Tirsdag 2. februar 1943)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.