Det tradisjonsrike badeandløpet er tradisjonelt på mer enn en måte:
- Det kommer til å bli rift om å være med i konkurransen. Vi har 1000 ender «til salgs», men erfaringen tilsier at det er for få, smiler Tommy Karlsen, leder i Vorma båteierforening.
Konkurransen skjer lørdag, som en del av Vannvittige dager i Sundet. Konkurransen er like enkel som den er morsom:
Dem som vil være med, setter penger på den badeanda de tror vinner. Alle endene har numre fra 1 til 1000. Når konkurransen starter, slippes alle endene fra Sundbrua. Den anda som seiler først over målstreken under Eidsvollbrua vinner.
- Vinneren stikker av med 5000 kroner. Her er det bare å stille seg i kø, oppfordrer Tommy Karlsen.
LES OGSÅ:
Lover moro på vannet
Van(n)vittig skattejakt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.