Eidsvoll Bygdekvinnedag skal også i år markere Den internasjonale kvinnedagen - 8. mars.

I Camillasalen i Badet kulturtun skal fokus rettes mot utdanning. FNs bærekraftmål nummer fire sier at god utdanning er grunnlaget for å forbedre menneskers liv, at gutter og jenter skal ha like muligheter til utdanning med god kvalitet og at den skal være gratis.

20 år gamle Elisha Kazonza, som bor i Eidsvoll, skal blant annet fortelle om og vise bilder fra sitt skoleprosjekt i Kongo. Inntektene fra Bygdekvinnelagets tradisjonelle åresalg denne kvelden, som er et miljøvennlig loddsalg, skal gå til Elishas skoleprosjekt.

Kveldens musikkinnslag blir ved Paulin Voss, som vil spille egne låter fra de to siste albumene og kommende album. I løpet av kvelden blir det smaksprøver på mat fra flere land.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.