• VARIERT. Utstillingen består av til sammen 218 bilder fra 18 utstillere.

Kultursjef i Eidsvoll, Siv Krogh Österholm, åpnet Eidsvoll fotoklubbs utstilling; Naturen, Mennesket og Galskapen etterfulgt av underholdning fra Kor-D-Let, og foredrag av spontanfotograf og trolljeger Jørn Hagen.

– Utstillingen ga en god opplevelse for publikum og et godt inntrykk av klubbens medlemmer. Den kan ikke beskrives, men må oppleves, sier kultursjefen.

Takknemlig

Eidsvoll fotoklubb har lenge drømt om en stor, egen utstilling.

– Vi hadde aldri fått til dette uten en flott dugnadsgjeng, sier leder i fotoklubben, Hallgeir Nielsen.

På åpningsdagen kom det drøyt 150 besøkende. Utstillingen består av til sammen 218 bilder fra 18 ulike utstillere.

Utstillingen er åpen fram til 27. august.

Eidsvoll Fotoklubb er en aktiv klubb hvor formålet er å fremme interessen for fotografering, være et forum hvor man kan diskutere, lære, se bilder og forsøke å skape bedre bildeforståelse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.