Trimparken, eller aktivitetsparken, ligger ved siden av tømmerfløteren. Parken kom i stand på initiativ fra sentrumsforeningen, som fikk 100.000 kroner av Sparebankstiftelsen og 10.000 kroner fra kommunen. I tillegg ble det samlet inn penger og bidrag fra sentrumsforeningen. På selve åpningen fikk de frammøtte demonstrert bruk av apparatene. Siri Irene Dragedreper, Hege Henriksen (hinderløpere) og Martin Svænnæs (bl.a. Tufteparken-instruktør) viste treningsøvelser. I tillegg sang og spilte «Kor d let» og Helge Hummervoll, kjent fra The September When.

for alle aldre

– I denne parken kan alle som vil trene når de vil, sier styreleder i sentrumsforeningen Hilde Rognskog.

– Mange har allerede tatt i bruk parken, men den offisielle åpningen var i går, i forbindelse med Vanvittige dager, forklarer Rognskog. Her kan folk legge inn et stopp i løpet av joggeturen sin, eller rett og slett avholde treningsøkta her nede. Idrettslinja ved Eidsvoll VGS er også velkomne til å fortsette å bruke parken, sier hun.

bryggedans

Fredagens konsert med Hilljacks måtte dessverre avlyses på grunn av den sterke vinden, men kveldens program går som vanlig.

Dette er den tradisjonsrike bryggedansen. Da spiller «Hans Orkester», kjent fra bl.a. Allsang på grensen.

– Det er et partyband, som spiller festlåter folk har hørt før. Du kan godt skrive at det blir allsangfaktor, flirer Hans Olav Trøen, ansvarlig for lørdagsfesten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.