Årsmøtet i Raknehaugens Venner onsdag justerte vedtektene fra 2013 noe, og valgte inn tre nye styre- og varamedlemmer.

– Og valg av leder og styreposisjoner ble utsatt til første styremøte, som ikke er berammet ennå. Sekretæren har tak i dette inntil da, sier avgåtte Bjørn Erik Nyberg.

– Hva skjer videre i foreningen?

– Det er særlig to saker å jobbe med fremover. Først vil vi ferdigstille naturstien rundt haugen og få på plass ei kokegrop ved gapahuken. Søknaden er i kommunen nå og forhåpentligvis er dette ferdig til familiedagen vår 3. juni så vi kan demonstrere kokemetoder fra jernalderen. Så blir det å få gjennomslag for en ny atkomst til toppen av haugen. I dag er det flere stier opp dit, som sliter på underlaget. For å unngå hull i haugen foreslår vi en trapp med et repos på toppen, men det må kommunen og fylkeskommunen være med på. Ferdigstillelse kan tidligst skje neste år, sier Nyberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.