– Suksess? Ja, helt utvilsomt, sier produsent Tonje Thwin Hagen.

– Det gikk rett og slett kjempebra.

FULLT HVER DAG

Åtte forestillinger for full sal Ullensaker kulturhus’ storstue Kong Rakne. Tonje Thwin Hagen er meget godt fornøyd.

– Kjempebra fra alle involverte parter. Og skuespillerne, da! De var alle sammen dyktige, sier produsenten.

Skuespillerstaben besto i all hovedsak av barn.

– De gjorde alle sammen det de gjennom lang tid hadde øvd på. Da vi kom inn i teateret, gjorde de akkurat det de skulle. Teaterøvelsen har vi hatt på Jessheim videregående skole, Gystadmarka skole, Raddison Blu Gardermoen og Park in Gardermoen. Det var en overgang å komme inn på en stor scene og venne seg til at dans, replikker og regi skal sitte i et nytt og stort rom. De to hovedrolleinnehaverne som spilte Annie, Emma Steinsbakken og Mathea Wenger Aanerud, var strålende i rollen. De, som alle de andre, taklet oppsetningen veldig bra.

– Ikke en aldri så liten svikt å fortelle om?

– Nei, egentlig ikke. Selvfølgelig var det utfordringer som vi har måttet ta på strak arm og kaste oss rundt, men det har ikke vært slik at det har gått utover forestillingene.

– VEMODIG AT DET ER OVER

Selv om produsenten fortsatt har litt å ordne før Annie lander skikkelig, synes hun at det er vemodig at alt nå er over.

– Forberedelsene til en teateroppsetning er hektisk og krevende. Så kommer forestillingene hvor det meste er morsomt. Og plutselig er alt over. Det er en overgang, sier hun.

Romerike Musikkteater, som ble stiftet i 2013 av Sara Marie Helstad, har som mål å sette opp en stor forestilling hvert år.

– Vi er i gang med å planlegge en ny produksjon i 2018 med oppsetning om ett års tid. Hva det blir, er ennå ikke klarlagt, sier Thwin Hagen.

Annie fikk god hjelp av både Romerike Folkehøgskole og Eidsvoll Storband under oppsetningene, noe som har bidratt til suksessen.

LAGER BÅDE HER OG DER

Romerike Musikkteater har tidligere hatt flere store oppsetninger som Jungelboken, Skatteøya og High School Musical. Til slike oppsetninger er det haugevis med kostymer, rekvisitter og kulisser.

– Vi har et lager på Kløfta hvor vi oppbevarer kostymer og rekvisitter. En del kulisser har vi i en container på Gardermoen. Vi har mange gode samarbeidspartnere, forteller produsent Tonje Thwin Hagen.

LES OGSÅ: Knallhard kamp om musikalrolle

Fakta

  • Romerike Musikkteater har akkurat kjørt musikalen om barnehjemsjenta Annie. 
  • Det ble vist åtte forestillinger.
  • 3200 billetter ble solgt.
  • Romerike Musikkteater ble stiftet i 2013 av Sara Marie Helstad.
  • Målet er en stor oppsetning i året. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.