Marte Indiane Laache Stakkestad

redasjon@eub.no I 63 92 27 00

- Det føles ganske surrealistisk at jeg har kommet så langt, sier Rotan.

Nittenåringen er helt overveldet over den positive responsen hun har fått etter at sangkonkurransen starta, og hun gleder seg til fortsettelsen.

BLIR NOE ANNET

Rotan har holdt på med musikken i mange år, og har allerede erfaring med å stå på store scener. Den unge artisten legger imidlertid ikke skjul på at Idol blir noe litt annet.

- Her er det mye større fokus på konkurransen, og jeg merker at jeg er litt mer konkurransemenneske nå, enn det jeg var under MGP junior, sier Rotan, som legger til at det kanskje har noe med alderen å gjøre.

VIL NÅ LANGT

Hun forteller at det selvsagt hadde vært veldig morsomt å nå helt til topps i konkurransen, men at målet er å nå ut med musikken sin til en målgruppe som ikke i all hovedsak består av barn.

- Jeg vil at det norske folk skal bli kjent med meg og musikken min, sier Rotan, som føler at hun ikke har satsa så mye på musikken tidligere, som det hun gjør nå.

LES OGSÅ: Kjemper om å komme videre i Idol

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.