Babysanggruppa på Råholt med Anne Kjersti Korsmo leder første allsangen på teten. Gitarist Vegar Berntsen akkompagnerer.

På Allsang på teten synges kjente barnesanger, rim og regler og deltakerne lærer nye sanger med bevegelser sammen med andre.

– Sang og musikk er stimulerende og utviklende, ikke minst i samspillet mellom foreldre og barn når vi synger sammen. Alle sansene berøres i babysangen, vi bruker også effekter som såpebobler, silkeskjerf og klokkespill som er forsiktige og overraskende impulser for babyene og som stimulerer flere sanser, sier Anne Kjersti.

– Jeg ante ikke hva jeg gikk til når jeg startet på babysang for fire år siden med eldstebarnet, sier Yvonne Thiis-Evensen.

– Det er så herlig å se hvor enorm glede de har av sang og musikk. Babysanggruppa tilfører så mye. Vi er en gruppe på 15–20 stykker og dette er et lavterskeltilbud som alle kan benytte seg av. Det viser seg at det passer like godt til pappene som for mammaene, og vi synger med den stemmen vi har. Som innflytter er dette et kjempefint møtested for meg å møte andre småbarnsforeldre, og andre som er i barselpermisjon. Nå er vi i gang igjen, sier hun og klemmer på minstemann Axel som er seks måneder.

– Det er første gang vi arrangerer «allsang» på Galleri Festiviteten, sier Jorunn Mathiesen.

– Dette er et arrangement i regi av Aktivitetsværket og er ett av flere tiltak som settes i gang som blant annet har til mål å skape sosiale møtepunkter for Eidsvolls befolkning.

LES OGSÅ: - Bildene viser hvordan det var - der og da

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.