Anna, som bor i Eidsvoll, har en bred musikalsk utdannelse og erfaring.

KAFÉKONSERT

Lørdag skal Anna holde en «historisk» konsert i kulturkafeen. Hun spiller selv barokkfiolin og fiolin, men hun har også med seg fire andre musikere. Det er Espen Taubner Flod på klaver, Anna Helgadòttir på fidla, et islandsk strengeinstrument fra viktingtida, og på cello, og Tone og Andrea Vold på fiolin.

Konseptet er at musikerne går gjennom alle musikkens perioder fra viktingtida til våre dager – og det i én og samme konsert.

Det er ikke første gang Anna inviterer til en slik musikalsk reise. I 2008 sto hun for og spilte på «Musikk gjennom tidene» – en stor konsertoppførelse i Hamardomen. Hun har også holdt konsert på Stiklestad.

Anna er utdannet fra Reykjavik og London. Hun har vært ansatt i Islands Symfoniorkester, og vært vikar i Aarhus og Stavanger symfoniorkester. Nå er hun pedagog ved Ringsaker kulturskole, adjunkt ved Stange videregående skole og det samme ved Barratt Due musikkskole. Hun har mange store opptredener bak seg, og her på hjemmebane har hun konsertert sammen med Mona Julsrud i Eidsvoll kirke.

LES OGSÅ: Kulturkafeene i Henrik starter vårsemesteret: - Allsang fra Mads Berg har vært det mest populære

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.