De entrer scenen på Jessheim Torg 19. august. Hensikten med tiltakene skal være å skape deltakelse, engasjement og inkludering av unge som i dag faller utenfor andre organiserte tilbud.

Målet er at arenaene skal skape møteplasser for målgruppen og legge til rette for positive sosiale nettverk, i tillegg til å bidra til mestring og utvikling. Hvilke tiltak det skal satses på vil bli besluttet i samarbeid med ungdommen selv, og Ullensaker ungdomsråd har i tillegg til konsertene prioritert å bruke pengene til et stort LAN-party og utekino.

Arif & Unge Ferrari gjør hvert sitt show, samt noen låter sammen, på avslutningskonserten under Jessheimdagene. Helt siden Arif Salum storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har han vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen High End/Asfalt. Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og Flammer, Sulten, 7 og Lowkey la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom endelig Meg & Deg Mot Alle, miksteipen som av flere ble kalt en av årets sterkeste utgivelser.

Stig Haugen, Unge Ferrari, slo ned som en bombe med debutalbumet Til Mine Venner i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen Lianer har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

LES OGSÅ: Åge og Sambandet til Jessheimdagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.