Da deltar hun i seriens fjerde semifinale denne sesongen, og det er TV-seerne som under den direkte sendingen kan avgjøre om hun blir én av finaledeltakerne 18. mai.

NANNESTAD KULTURSKOLE

Arndís Rán Snæþórsdóttir (17) er sangelev ved Nannestad kulturskole, noe hun har vært i mange år.

Hun begynte med å spille fiolin, men i fjor høst ble det sangtimer. I tillegg til å være solist synger hun også i skolens kor The Young Northern Voice.

Med sin måte å tolke countrymusikk på overbeviste hun dommerne i de første rundene for den populære talentkonkurransen på TV 2.

COUNTRY

– Jeg skal denne gangen synge en kjent sang, og jeg holder meg fortsatt til countrysjangeren. Nå skal jeg også ha med et band og korister, så det blir jo litt annerledes enn før, sier Snæþórsdóttir.

Hun forteller at hun har øvd mye sammen med bandet og koristene den siste tida.

IKKE STRESSET

– Jeg er ikke stresset ennå, men det kommer nok noen nerver etter hvert. Torsdag og fredag har jeg fri fra skolen, og da mister jeg faktisk også en tentamen, men det har vi funnet en løsning for, sier hun.

Etter å ha gått ut av Nannestad ungdomsskole søkte hun seg til dramalinja ved Lillestrøm videregående skole, og er nå bosatt i Sørum.

LES OGSÅ: Vassendgutane til Nannestad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.