FOR 25 ÅR SIDEN

Dropper vegserviceanlegg

Esso Norge AS har besluttet å droppe planene for et nytt vegserviceranlegg ved Langset-enga på Minnesund. - Den anviste tomta er ikke god nok, mener prosjektsjef Georg Gullaksen. (20.10.1992).

For mye elg

- Jeg tør ikke tenke på en snørik vinter med så mye elg i distriktet. Elgen må tas i jakta, ikke i trafikken, sier viltnemndas formann i Nannestad, Trygve Sydhagen. (22.10.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Åndssvakehjem

Alle åndssvake i Akershus er anbrakt i forpleining. - Dette må vi ha lov å betegne som en sensasjon og gledelig opplysning, sa overlegen for åndssvakeomsorgen i Akershus under innvielsen av paviljongbygget ved Fagerhøy Åndssvakehjem for gutter.(16.10.1967).

Fotballdrama

Tre misbrukte straffespark, to annulerte scoringer og to utvisninger da Ull/Kisa slo Sørli 5-1 og sikret 4. div.kontrakt. (16.10.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Avisinnskrenking

P.g.a. papirrasjoneringen utkommer ”Eidsvold Blad” fra neste uke i et litt mindre format og det vil av den grunn bli nødvendig med endel innskrenking både i stoff og annonsers størrelse. (16.10.1942).

Bønder for retten

Fem gardbrukere har stått for prisretten i Eidsvoll tiltalt for i vinter å ha anvendt endel havre til fôr. De ble alle idømt bøter, fra 100 til 400 kroner. (20.10.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Fettproblemer

Provianteringsdepartementet har iaar nedsat en komite til at fremkomme med forslag om foranstaltninger til skring av landets forsyning med fettstoffer. (17.10.1917).

Tømmerpriser

Bestyrelsen for Glommens skogeierforening og Mjøsdistrikternes skogeierforening er kommet overens med bestyrelsen i Cellulosetømmerkjøpernes forening om at anbefale kr. 27.60 pr. kubikkmeter (19.10.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.