31. august slutter Steinar Tosterud som sokneprest i Furuset. Han har vært i menigheten i fire år. De første seks månedene var han ansatt som vikar, etter at han hadde tjenestegjort som vikarprest på Kløfta ett år.

I januar 2015 ble han tilsatt som sokneprest i Furuset menighet. Steinar Tosterud ble ordinert som prest så sent som i desember 2012.

Han fikk da være en del av ordningen som tillot personer uten full teologisk utdanning å kunne ble ordinert som prester.

Tidligere har han arbeidet som menighetssekretær og kateket i den norske kirke, samt at han har vært ungdomsarbeider og kretssekretær i Romerike Indremisjon. I tillegg har han arbeidet i et begravelsesbyrå.

Søndag 26. august har han sin siste gudstjeneste i Furuset og Menighetsrådet har invitert til kirkekaffe i Menighetsstua etter gudstjenesten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.