– Dette er helt topp, og det er flott at folk stiller opp, slår konferansierene Morten Østnor og Kai André Moe fast.

Da EUB snakket med duoen var Råholtdagenes siste dag godt i gang, og foreløpig var de strålende fornøyd med alt fra de frivilliges innsats til den gode stemningen og ikke minst oppmøte.

SE BILDENE: Disse var på Råholtdagene

SKATTEJAKT

En av lørdagens desiderte publikumsfavoritter var skattejakt med selveste kaptein Svartskjegg. Han var ikke helt sikker på hvordan han hadde havnet på Råholt, men det viste seg snart at det fantes en skatt i nærheten, og heldigvis for kapteinen fantes det en rekke ivrige barn som ville hjelpe ham med jakten etter at de hadde fått nødvendig piratopplæring.

– Så flinke folk har jeg vel aldri sett før, forklarte Svartskjegg, som sørget for å dele skatten med medhjelperne sine.

MANGE AKTIVITETER

Skattejakten var imidlertid bare et av mange punkter på programmet, og en av dem som var godt fornøyd med årets Råholtdager var Jarle Østhagen som hadde tatt med seg barna Marius og Madelen.

– Det er mye folk, god stemning og mange ting å gjøre for ungene, sier Østhagen.

I løpet av dagen hadde de blant annet vært nede hos hestene, og planen videre var å få med seg amatørteaterets smakebit på oppsetningen av Kardemommeby.

– Det er fint at et arrangement som dette gjennomføres på Råholt. Det skaper litt liv her, legger han til.

SAMLET INN TIL KRFETSAKEN

Tradisjonen tro var det også mange som stilte opp med ulike stander. Blant disse var Fatso MC som samlet inn penger til kreftsaken. Ifølge Terje Wilsgård, som er motorsykkelklubbens president, har klubben samlet inn cirka seks hundre tusen kroner siden de startet i 2012,

– Det å være med her gir oss muligheten til å vise hva vi holder på med, og håpet er at vi får solgt alle loddene i løpet av dagen, forklarer Wilsgård som påpeker at klubben på ingen måte har noen planer om å avslutte innsamlingsaksjonene med det første.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.