1993: Sparebanken Nor har bestemt at filialen på Minnesund skal legges ned fra 1. mai

– At nedleggelsen av bankfilialen på Minnesund får etterspill er det ikke tvil om. Nå må vi danne en aksjonskomité som gjør dette klart for Sparebanken NORs ledelse, sa Vidar Sollihøgda i går kveld.

FOLKEMØTE

Om lag 80 personer møtte fram på Vestheim for å uttrykke sin støtte til arbeidet mot nedleggelse av bankfilialen. Det var stor skuffelse over at bankens ledelse ikke møtt opp for å forklare seg, skrev EUB i 1993.

Sparebanken NOR foreslår å sette opp bank-buss en gang i måneden etter nedleggelsen.

MØTER PÅ HVERT SITT STED

De to partene hadde hver sine møter i går kveld. Begge inviterte hverandre, men ingen kom til hverandre! Partene holdt seg på sitt sted, skrev lokalavisen.

– Langset Vel, Minne Vel og Morskogen Vel må slå seg sammen og danne en aksjonskomité sammen med representanter fra næringslivet, mente møteleder Birger Kristiansen.

FORSTÅELSE

– Vi har forståelse for at beboere på Minnesund er frustrert, men vi må tenke på lønnsomhet. Filialen er lite brukt, og alt tyder på at bruk bare vil minske. Vårt alternativ er å få i gang et samarbeid med Jensen Mat om utbetaling av kontanter. Vi kan også sette opp en bankbuss til Sundet én gang i måneden, sa Sparebanken NORs ledelse i går kveld.

MER FRA ARKIVET:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.