– Det var i slalåm jeg kunne vinne, så det var bare å trå til, gliser Østgaard etter at seieren var et faktum.

– Jeg er den eneste som kjører på et bein, så de andre hadde egentlig ingen sjanse, sa Østgaard til avisen i 1993.

Barfotkjøring var en forholdsvis ny idrett i Norge. Dette norgesmesterskapet var det andre som noensinne var arrangert.

Løperne konkurrerte i slalåm og trick, og det ble også kåret en uoffisiell mester totalt. Uoffisiell fordi mesterskapet sammenlagt også skal inneholde en hoppkonkurranse, men hopp er det fortsatt svært få som mestrer, ifølge artikkelen.

Brannbil på trimtur i Hurdal

27.juli 1993 kunne avisen også melde om brannbil på trimtur. «I et meget bedagelig tempo la vi oss på hjul etter en av brannbilene i Hurdal en dag vi påtraff denne etter veien, og fulgte etter den til den stoppet utenfor brannstasjonen. – Det har ikke vært utrykning, vi har bare vært på en rutinemessig «trimtur», noe vi gjør med alle bilene to ganger i uka, forteller teknisk sjef Arne Felumb, til Eidsvold Blad.

Bilen var en 73-modell International firehjulstrekker med 900 liter vann ombord.

Eidsvoll med massiv Fellesferie

Alle de større bedriftene i distriktet legger ned produksjonen i juli, meldte Eidsvold Blad 26. juni 1968.

«I denne tiden kan en ikke vente seg å få ordnet noe særlig om en henvender seg til en fabrikk», skrives videre.

Hos Baug og Roslings konfeksjonsfabrikk på Råholt hadde de fire uker ferie dette året. Årsak: det var så varmt at det var umulig å jobbe der.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.