For å nå flest mulig kandidater er årets søknadsfrist utvidet fra 1. april til 15. april.

– Stipendet deles ut til lovende utøvere innenfor det utvidede kulturbegrepet. Dette favner bredt, så nøl ikke med å sende inn et forslag. Det er stor aktivitet i Nannestad, så det må jo finnes veldig mange gode kandidater. Det er det ingen tvil om. Vi har fått inn mange forslag, men ønsker oss enda flere. De som kjenner til kandidater bes om å gi beskjed til oss, slik at vi kan få et bredt spekter av unge og spennende utøvere å velge mellom. Også personer innenfor frivilligheten, som stiller opp for andre unge, er gode kandidater, sier Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad.

NANNESTADFESTIVALEN

Han opplyser at tildelingen vil bli offentliggjort under Nannestadfestivalen, som arrangeres 8.–10. juni. I fjor var det Johanne Laache som fikk stipendet.

Formålet med stipendene er å stimulere lovende utøvere innenfor det utvidede kulturbegrep til ytterligere utvikling og interesse, og tildeles kandidater i aldersgruppen 15 til og med 25 år.

ENKELTPERSONER

Stipendet kan tildeles enkeltpersoner som har bopel i kommunen, og kan benyttes til gjennomføring av særlige kulturarbeidsoppgaver, utdanning, dekke utstyrsbehov eller kompetanseheving innen kulturfeltet. Det kan tildeles ett stipend på 5.000 kroner pr. år.

UTVIDET KULTURBEGREP

Utvidet kulturbegrep omfatter både de tradisjonelle områdene som kunst, litteratur, kulturvern, ungdomsarbeid og idrett, men også skapende fritidsvirksomheter som kan gi utfoldelse av egne anlegg og interesser.

Oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad foretar tildelingen av kulturstipendet.

LES OGSÅ: Dramatisk sydenreise for Waldemar And

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.