Et av de første bildene vi så i årets konkurranse, var bildet til Kjersti Torvmark. Vi ble fanget av blikket, detaljene, uttrykket – ja hele situasjonen.

– Takk! Oi, har jeg vunnet? Takk! Nå ble jeg glad, dette er jo stor stas, utbryter hun og blir litt satt ut da EUB ringer for å gratulere med seieren.

Det er første gang Torvmark vinner fotokonkurransen vår sammenlagt, men hun har tatt flere rundeseire tidligere.

– Fortell litt om sommerfuglbildet ditt.

– På ferie i Marbella besøkte vi en sommerfuglpark inne i et regnskogklima. Det fløy sommerfugler overalt der, og en av dem satte seg på det jeg tror er et mat- og drikkebrett. Ved siden av hang et forstørrelsesglass, som jenta mi tok opp for å titte nærmere på en sommerfugl. Da tok jeg bildet, eller jeg tok egentlig to. Men det første var rett forfra så jeg fikk med masse tull og andre folk i bakgrunnen, derfor tok jeg ett til litt ovenfra, forteller hun om vinnerbildet.

Torvmark har alltid fotografert. Hun har som nevnt vunnet flere runder hos oss før, og gikk i 2008 til topps i en fotokonkurranse i National Geographic.

– Fotografering er veldig gøy, selv om det går litt opp og ned med tanke på hvor ofte jeg gjør det. Jeg har mange bilder som er passe greie, og så er det noen som utmerker seg, sier hun.

Ett av dem gikk altså til topps i årets fotokonkurranse. Vi gratulerer og gleder oss til å presentere flere av hennes bilder litt senere i høst.

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 4

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.