For Odin Andreas Engen, Fredrik Mangerud Schou, Christoffer Sandholt var det å spille sammen med janitsjaren, inspirasjon for å øve enda mer.

- Det var kjempegøy. Vi øver opp til to-tre ganger i uka så det var kjempegøy å få spille med de store, sier de musikalske guttene.

STORT ØYEBLIKK

Også lederen for Vilberg skolekorps, Liv Marthe Føllesdal, var strålende fornøyd med kveldens gjennomføring.

- Dette er en kjempeinspirasjon for alle i korpset, sier hun.

Vilberg skolekorps har rundt 30 musikanter, og er nå inne i et generasjonsskifte.

- Mange av medlemmene våre har nå vokst seg ut av korpset og vi har en ung gjeng som tar over. Dette er årets happening for oss i korpset og nå blir det tacofest på Vilberg skole, forteller Føllesdal.

NYTT SAMARBEID

Eidsvoll janitsjar hadde også invitert med seg Råholt-jenta Alexandra Rotan på vokal, og det ble skikkelig storband-stemning da de sammen dro på med Sinatras Lady is a tramp.

- Hun har en fantastisk stemme og vi håper å kunne spille mer sammen med henne framover, sier leder for Eidsvoll janitsjar Trond Engebretsen.

Fra Lesernes EUB: Travel langhelg for Janitsjar'n

LES OGSÅ: Starter en musikalsk tretrinnsrakett for å rekruttere korpsmusikere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.