Også tidligere brukere av barnehagen var invitert til åpen dag.

To som kom var Emma Sundt (12) og Hanna Louise Solbakken (12).

– Det var veldig koselig å være i denne barnehagen. Det var mange snille voksne, og så var det ikke så mange barn, sier Hanna.

Emma er helt enig.

– Vi hadde det veldig fint. Vi lærte mye, og jeg lærte også å lese i barnehagen, forteller Emma.

Det var stor fest med mange glade barn da 20-årsjubileet ble markert. Blant gjestene var også ordfører Hans Thue.

Han hadde med seg, som seg hør og bør når man er invitert i bursdag, en populær gave. Denne dagen ble barna også overrasket med et besøk av Klovnen Knerten.

Bjerketun barnehage er en privat énavdelingsbarnehage med plass til 13 barn.

Eva B. Aas eier og jobber som assistent i barnehagen.

I jubileumsuka har det vært mange forskjellige aktiviteter, med foreldrefrokost og jubileumslunsj for besteforeldrene, og åpen dag. Det ble også en tur til Gamle Hvam.

Fredag i jubileumsuka var det avslutningsfest med foreldre og søsken, med grilling av pølser og servering kake, kaffe, saft og is. Og da kom politibilen Petra på besøk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.