• Hanne Fossum og Christine Strid- Johansen har hatt et godt samarbeid.

Vokalistene Hanne Fossum og Christine Strid-Johansen hadde fått med seg musikere og Kor d Let på konserten: «Put a little Holiday in You Heart»

Allerede i god tid før konsertstart kunne både klassiske julesanger og country-toner høres i Sundet, og både musikere og sangere var travelt opptatt med finpussen før publikum kunne entre dørene.

– Det har vært veldig bra å jobbe med konserten. Foreløpig er det bare litt nerver, men de kommer sikkert når det nærmer seg enda mer, forteller koristene Tone Pettersen og Thorild Smaaskjær.

COUNTRYPREG

Damene synes det har vært veldig gøy å jobbe med den countryprega julemusikken, og de håper at musikken koret har jobba med siden august faller i smak hos publikum.

– Vi håper folk sitter igjen med en kjempegod følelse, og at de får litt julestemning, forklarer damene.

SANS FOR COUNTRY

– Vi endte vel opp med denne julekonserten fordi begge to er veldig glad i countrymusikk, sier Hanne Fossum.

– Dette er noe vi har snakka om før, men nå sa Hanne at vi skulle gjøre det, og da ble det bare sånn, legger Christine Strid-Johansen til.

NOE LITT ANNERLEDES

Det har blitt langt ned mange arbeidstimer for å få alt på plass, og de er svært fornøyd med innsatsen koret og musikere har lagt ned i prosjektet.

– Det virker som om folk har vært positive til å høre noe som er litt annerledes, og ikke minst få litt annet innhold enn de tradisjonelle julesangene, forklarer vokalistene.

GOD STEMNING I GARDEROBEN

Noen tradisjonelle julesanger fikk imidlertid beholde sin opprinnelige drakt. På konsertprogrammet sto blant annet den klassiske O helga natt. og koret benytta muligheten til en gjennomgang i garderoben før konsertstart.

Det var en gjennomgående god stemning blant gjengen, og både musikere og sangerne gleda seg til å vise fram det de har jobba så lenge med.

– Det er veldig gøy å jobbe med flinke folk som har god arbeidsmoral, sier musikalsk leder Jan Espen Rolid.

litt uheldig

Til tross for noen tekniske problemer med lyden under søndagens første konsert. klarte både sangere og musikere å lage en stemningsfull konsert som så ut til å falle i smak hos publikum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.