• Faksimile: 5. februar 1943.

Busstrafikken holder på å sprenges. Direktør Buss opplyser til E. Bl. at han gjennem bladet vil rette en innstendig oppfordring om ikke å reise med bussen - uten at det er strengt nødvendig. Bussene går stappfulle hver dag, og man har inntrykk av, at endel av de som reiser, ikke apsolutt reiser av streng nødvendighet. Busstrafikken holder på å bli sprengt. Det ligger i publikums egen interesse å bremse på disse reiser mest mulig. Rubis er det nye navn i Eidsvoll. Det er Eidsvoll rutebilsentral, som har fått denne forkortelse, og det er også innregistrert som telegramadresse fra 15.ds. (9. februar 1943)

SEIER TIL DANIEL FRANCK

18 årige Daniel Franck (Gjerdrum) vant Norgescuprennet i «halfpipe» på Kongsberg. Halfpipe er ikke den sportsgren som er mest kjent i Norge , men det er sikkert mange som har sett disse dristige ungdommene som hopper og spretter på snowboard i alpinbakkene. (1. februar 1993)

RÅDYRA OG VINTEREN

Nå da snøen er blitt så høy og har skarelag i midten, er det svært vanskelig for rådyra å ta seg fram. Det er derfor nødvendig å hjelpe den fåtallige rådyrstamme til å overleve. Viltnemnda vil derfor be jegere og skogsarbeidere om hjelp med fôring (...) Og så er det løshundene, da. Rådyra er nå helt forsvarsløse mot jagende hunder. (31. januar 1968)

NM-UTTATT

På Gravem og Gunnar Staff, begge fra Eidsvold Turn, er uttatt til junior-NM for allround løpere. Etter helgens Norgescup vil det bli ekstra uttak. Nannestads Espen Skjennum har dermed fortsatt muligheten.

Torbjørn Staff, Eisdvold Turn, vant igjen et norgescupstevne på 500 meter i juniorklassen da han lørdag gikk på sterke 40,2 i Holmestrand. (1. februar 1993)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.