- De forrige har vært en stor suksess med godt besøk og bra salg, sier Vidar Pettersen til EUB.

Det er nå påmeldt 25 selgere fra hele Romerike. Markedet er faktisk så populært at arrangøren dessverre har måtte avvise noen på grunn av plassmangel.

- Ikke noe er som et godt, gammeldags marked. Vi gleder oss stort, sier Vidar. På markedet kan besøkende komme og gjøre en handel. Eller bare ta en titt. Det er også fullt mulig å skravle med kjente og ukjente over en kopp kaffe og nystekte vafler.

- På markedet blir det mulig å finne loppis, vinylplater, håndarbeid, kremer, hundeklær, treskjæring, bøker, cd-er, musikk, fiskeutstyr, leker og ting og tang, smiler Vidar.

Markedet går av stabelen i klubbhuset på Bøn stadion, og vil vare i fem timer. Under fjorårets marked formelig strømmet folket til det populære markedet i det ærverdige og fine klubbhuset. Brødrene håper naturligvis å gjenta suksessen søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.