– Koret, som har medlemmer fra hele Romerike, gleder seg til å lage musikalsk sommerstemning i Nannestad. Vi skal presentere noen av våre sommerfavoritter, og publikum skal også få være med, slik at vi sammen sørger for god stemning og skaper en god innledning til årets Nannestadfestival, sier styreleder Liv-Karin Nordskag Aamodt.

FLERE STILARTER

Hun forteller at koret har satt seg som mål å beherske de fleste stilarter, og også på denne konserten spenner repertoaret vidt.

– Publikum vil få servert alt fra Gjendines bådnlåt til jazzlåten Birdland. Crème Fraîche har samarbeidet med en rekke kjente artister, blant annet med organist Iver Kleive i konserten Bak maskene og harpist Sidsel Walstad (KORK) i konserten Isroser, sier Nordskag Aamodt.

MUSIKALSK STEMNINGSROM

Koret har også hevdet seg i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet med å vinne Landsfestivalen for kor i sin klasse, og med to andreplasser fra konkurransen Musica Mundi i Italia.

– Nå gleder vi oss til å lage et musikalsk stemningsrom før vi runder av for sommeren, og ønsker å tilby vårt kjære publikum gode sommerminner og god sommerstemning. Publikum vil få servert både vakker musikk og grillmat med mer. Billetter kan bestilles på Nannestad servicekontor, og det blir også billettsalg ved inngangen så sant det er noen igjen, sier Nordskag Aamodt.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.